CRAFTartTist ©2021

A Jattekkeszitok

Sziasztok! Emilynek hivnak, es 8 eves multam. Iskolaba jarok, a kedvenc tantargyaim a matek, enek, rajz es mindenem a tanc.
Nagyon szeretem a meseket is es a jatekokat. (pluss gyujto vagyok)  Lefekveskor mindig Anyukam olvassa fel a valasztasomat. Nagyjabol egy evvel ezelott Anyukam elkezdett meseket irni es ugy egy hete a Varazskerthez babokat kesziteni. En is csatlakoztam hozza es elkeszitettem a kis nyuszit, amit lathattok is az eloadasban. 
A kis nyuszi csak az elso volt. Itt az oldalon es a videokban megtalalhatjatok mi mindent keszitettem, es ha szeretnetek ti is megalkothatjatok kedvenc jatekaitokatl, akar csak otthon talalhato anyagokbol.

videok
rajzok, jatekok
20210209_103756.jpg
 
20210209_103838.jpg

CRAFTartTist©2021

A Jattekkeszitok

Sziasztok! Davidnak hivnak, es 7 eves leszek. Iskolaba jarok, a kedvenc tantargyaim a matek, enek, tesi  es mindenem a robot keszites, a gordeszkazas, a kick box, es meg focizni es uszni is szeretek.
Nagyon szeretem a meseket is es a jatekokat.( foleg a legot es minden szerelos dolgot )  Lefekveskor mindig Anyukam olvassa fel a valasztasomat. Nagyjabol egy evvel ezelott Anyukam elkezdett meseket irni es ugy egy hete a Varazskerthez babokat kesziteni. Eloszor a hugom csatlakozott hozza, aztan en is kedvet kaptam, es elkeszitettem a kobrat, amit lathattok is az eloadasban. 
A kobra csak az elso volt. Itt az oldalon es a videokban megtalalhatjatok mi mindent keszitettem, es ha szeretnetek ti is megalkothatjatok kedvenc jatekaitokatl, akar csak otthon talalhato anyagokbol.

videok
rajzok, jatekok