Image by Quinsey Sablan

VARAZSKERT©2021

Bemutatkozas

Bevezeteskeppen el kell mondanom magamrol, hogy foldhoz ragadt emberkent eltem. A muveszeket csodaltam tehetsegukert. Nem kezmuveskedtem, nem voltam jo craftozasban sem.

Aztan tortent egyszer, hogy jott a Varazskert. Gondoltam ezt valahogy 2Ds animacioban kivitelezem, bar meg sokat kell tanulni hozza, de sebaj, ido az vegtelen, relativ, csak illuzio...

Aztan ugy alakult, hogy gyerekeim, de foleg a lanyom sok online babszinhazat nezett. Es egyik delutan megvilagosodtam. Igen a babokkal is megcsinalhatom a Varazskertet es meg jobb is lesz, mint a rajzfilm.

Rendben, de honnan lesznek babuk. Kell Erick, Rozsa es Tolgy. Na meg a diszlet egy kis viragos ret, felho, nap, fa, patak...

Fogtam magam es irtam az egyik kedvenc babszinhaznak, remelve, hogy co-produkcioban megcsinaljuk. Sajnos nem tudtak elvallalni. 

Jo, akkor en eljatszom, babozni csak tudok, de meg mindig kellenek babok. Irany az internet, google es a tobbiek a baratod.  Tolgynek megfelelo dolgot egyaltalan nem talaltam, rozsat azt meg csak csak, kisfiut pedig nagy nehezen.

A kisfiu meg van de nekem egyedi gyartas kell, kerdezzuk meg. Egy kis levelezes utan siker! Van aki legyartja a babukat. A kisfiu 16e, a fa is kb annyi lehet, a rozsa talan 10, szoval kb 42e plusz a posta min. 50e Ft...

Es most mi legyen vagy ezt vagy a homokanimacio folytatasat finanszirozom...

Este fektetes utan, kezbe fogtam lanyom egyik babajat. Magamhoz vettem centit, papirt, tollat. Mertem es rajzoltam. Kesz lett a szabasminta. 

Na jo de mibol csinalom? Anyagot rendelni megint csak penz es raadasul nem is tudom milyen anyag lenne jo...

Ott allt a konyhaban ket telepakolt szatyor kinott ruhakkal es en elkezdtem turkalni bennuk. Talaltam egy farmerszoknyat - ez jo lesz labnak, piros pulcsit - ebbol lesz a teste, harisnya- epp megfelelo szinu a fejenek.

Es mar rajzoltam, vagtam, varrtam - kezzel -. 

Mivel tomom ki? Harisnya! Tokeletes.

Es konnyeden, egyszeruen, mintha mindig is ezt csinaltam volna, megszuletett Erick, en meg elalmosodtam, de megigertem neki, hogy a heten mar talalkozhat Rozsaval es Tolggyel a Varazskertben.

Es hamarosan ti is 

 

VARAZSKERT©2021 - Mesek

Erick egy Varazskertbe jut el, ahol megismerkedik Rozsaval es Tolggyel, akik apro, egyszeru de nagyon hatasos trukkoket, varazslatokat mutatnak neki. Ezek a trukkok segitik megorizni nyugalmat, batorsagat, boldogsagat, erejet, energiajat.

Red love heart on hearts

Kapcsolodas a Szivhez

Coming Soon Neon Light

Hamarosan

folytatas a mesehez,...
Coming Soon Neon Light

Hamarosan

folytatas a mesehez,...